Retourneren

U heeft het recht om vanaf de datum van levering 14 dagen uw herroepingsrecht te gebruiken. Dit kan zonder opgaaf van reden. Wel zijn er aantal regels aan dit recht verbonden die u hieronder vindt.

De dagen dat de te retourneren producten in uw bezit zijn dient u zorgvuldig om te gaan met de producten en eventuele verpakking. Het product mag uitgepakt worden in een mate waarop u kunt beoordelen of u het product wilt behouden of retourneren. Het product wordt voor retour -zover mogelijk- in originele staat aangeboden bij Houthandel XL.

Mocht u willen retourneren dan dient u dit binnen 14 dagen na het ontvangen van het product per e-mail of via het contactformulier op onze website kenbaar te maken.

Na het ontvangen van een verzoek tot retourneren nemen wij contact met u op. Tijdens dit contact zullen we afspraak voor de retourname maken. Wanneer dit overeengekomen is zullen wij op de afgesproken dag met een vrachtwagen van 18 meter de zending ophalen. Wij verwachten dat de te retourneren goederen aan een openbare weg liggen waar de vrachtwagen gemakkelijk bij kan komen.

Bij een retourzending krijgt u de kosten van het product minus de kosten van de retourname terug gestort op uw bankrekening.