Betalen

We nemen de betalingen op Houthandel XL natuurlijk erg serieus. Zowel in veiligheid als in het gemak waarmee de klant kan betalen.

Hieronder leest u wat de beschikbare betaalmethodes zijn. Ook kunt u zien hoe de betalingen precies verlopen zodat u met een gerust hart een bestelling kunt plaatsen en betalen op Houthandel XL.

Beschikbare betaalmethodes

Momenteel accepteren we de volgende betaalmethodes:

  • iDeal
  • Paypal
  • Overboeking

Belangrijk hierbij is te weten dat betalingen van zowel Paypal als iDeal direct bevestigt worden en dat we dus direct aan de slag kunnen gaan met het klaarmaken van uw bestelling. Bij overboekingen is de snelheid afhankelijk van de bank die u gebruikt. In de meeste gevallen wordt het geld dat via overboekingen wordt overgemaakt een dag later op de rekening gestort. Dit betekent in de praktijk dat we een dag later kunnen beginnen met het klaarmaken en verzenden van een bestelling.

Veiligheid van de klant voorop

De betalingen bij Houthandel XL verlopen via een bedrijf die zich gespecialiseerd heeft om internetbetalingen te verwerken, namelijk Pay.nl. Dit doen we voor ons eigen gemak maar ook zeker voor de veiligheid van onze klanten. Op deze manier zijn wij er zeker van dat de gegevens van u als klant in goede handen zijn. Tevens hebben wij en u dus de zekerheid dat de betalingen op de meest veilige manier verwerkt worden. Wel zo een fijn gevoel.

Wanneer u bijvoorbeeld meranti hout bestelling plaatst op Houthandel XL zult u door gestuurd worden naar een betaalscherm van Pay.nl, hier staan de instructies op een betaling goed uit te voeren. Wanneer u bijvoorbeeld kiest om iDeal te betalen neemt Pay.nl het vervolgens over om de betaling zo veilig mogelijk te laten verlopen. Dit doen zij door de meest up-to-date beveiligingsprotocollen toe te passen op het elektronische verkeer.

Wanneer u dan betaald heeft krijgen we een seintje dat de bestelling betaald is en kunnen wij de order klaar gaan maken voor verzending.